Upplev ny mat och dryck

Upplev ny mat och dryck

En fantastisk upplevelse kan dyka upp när man minst anar det, och då jobbet varje dag är så slitsamt förtjänar man givetvis att ibland ta en paus från det hela. Det är aldrig bra att överanstränga sig, och för att få upp hälsan på topp kan en semester göra susen. En mysig stuga, ett storslaget hotell, en takvandring eller varför inte en luftballongsfärd? Det finns så mycket att upptäcka i vårt avlånga land, och man ska definitivt inte missa chansen att få se allt det som världen har att erbjuda. Den rika kulturen och den vackra naturen är enbart ett par klick bort.

Upplevelsernas samlingsplats

Genom att klicka här tas man till en sida vid namn Truestory.se som garanterat har en av de där upplevelserna som man har suktat efter under en sådan lång tid. Framförallt ska man inte missa alla de matupplevelser som finns i det breda sortimentet. Vi älskar alla en väl tillagad måltid, och med en av upplevelserna hos Truestory kan man bli mer nöjd än någonsin. Kanske vill man införskaffa sig en matupplevelse som en gåva till någon som man tycker om eller så är det dags att unna sig själv någonting extra.

Vad sägs som en övernattning på ett hotell med vinprovning på Nordic Sea Winery? Eller lokal gourmetmat hos Hotel Svea? Eller varför inte en cocktailkurs, dessertkurs och smakvandring? Det finns verkligen mycket att längta efter, och alla dessa upplevelser finner man hos Truestory. Allt man behöver göra är att välja vem aktiviteten ska riktas till, var i Sverige området ska ligga samt vilken typ av kategori som man intresserar sig av. Det finns exempelvis spa och wellness, natur, mat och dryck, kultur, övernattning och mycket mer därtill. Genom att ta ett beslut kring en av dessa kategorier kan man utan några komplicerade omvägar komma fram till precis den upplevelsen som man vill ta del av.

Presenter i mängder

Då kanske man frågar sig själv hur man ska gå tillväga om man vill ge en present till någon annan. Kanske ska upplevelsen inte utforskas av en själv, utan någon som man håller kär. Julafton, alla hjärtans dag och årsdagar är fantastiska tidpunkter att ge bort gåvor till andra för att visa dem hur mycket man bryr sig. Att köpa en gåva i form av en upplevelse till någon annan är hur lätt som helst tack vare tjänsterna hos Truestory.

Man bokar en upplevelse som vanligt, men istället för att klicka på den ordinära ”Köp upplevelse” knappen klickar man istället på ”Köp som present”. Mottagaren kan då få hem ett mycket fint presentkort. Om man vill göra det extra vackert kan man dessutom köpa med en presentask som kortet läggs ner i tillsammans med en gnutta choklad. Så perfekt!