Magic wand

Magic Wands från då till nu

Magic Wands från då till nu

En Magic Wand, Trollstav eller Massagestav som de också kallas är en ganska stor apparat som ger riktigt intensiva vibrationer. Från början var de tänkta som en massagestav för ömma muskler – men kvinnorna hade andra idéer! Här kan du läsa om massagestavens historia och dagens bästa massagestavar.

Starten

År 1968 tog det Japanska företaget Hitachi patent på deras Massage Wand i USA. Som jag skrev i inledningen var den inte ursprungligen menad som en sexleksak utan som en massageapparat för ömma muskler, nerver och sportskador. Under den sexpositiva rörelsen i slutet av sextiotalet började dock en sexualundervisare som heter Betty Dodson förespråka produktens alternativa användningsområde som sexleksak. Dess form och styrka gjorde apparaten perfekt för klitorisstimulation. Betty Dodson utvecklade till och med en egen teknik som hjälpt många kvinnor att nå orgasm. Tekniken innebär att kvinnan lägger en liten handduk mellan vaginan och massagestaven för att dämpa vibrationerna en aning. Den här tekniken har hjälpt otaliga kvinnor att nå orgasm under åren!

Den här sexleksaken har omtalats som sexleksakernas Cadillac, vibratorernas Rolls Royce och the mother of all vibrators. Inte ett dåligt rykte att ha!

Fun fact: Precis som The Rabbit så var massagestaven med i ett avsnitt av sex and the city under 2002 och sålde ut direkt efteråt.

Idag

Massagestaven har ett rykte att vara den mest kraftfulla vibratorn som kan fås, och det lever den upp till! Det finns varianter med sladd som du stoppar i väggen och dem som antingen går på batteri eller är laddningsbara. Massagestavarna kommer i alla tänkbara färger och i några olika utformningar. Oavsett om du gillar den klassiska utformningen och färgen rosa eller om allt du äger ska vara svart och se ut som en lyxig designprodukt så kommer du att kunna hitta en Wand som lever upp till just dina förväntningar. Här nedan kan du läsa om en Wand som lever upp till det senare påståendet.

VIVE Shiatsu

En av de allra mest populära wands som finns på marknaden idag kommer från VIVE och är faktiskt en 2-i-1-produkt. Wanden heter Shiatsu och är en massagestav och vibrator i ett. I ena sidan finns en wand med ett otroligt flexibelt huvud som är utrustat med 28 stimuleringspunkter som kommer att kunna ge dig den bästa orgasmen du någonsin upplevt – eller ta hand om dina ömma axlar! Varför inte både och? Om du vänder på wanden finns där en vibrator som du kan använda för att stimulera slidöppningen och din G-punkt. Vad mer kan man begära? Utöver dess fantastiska funktioner så är den också otroligt vacker att titta på. Vacker nog för den att stå framme och pryda ditt sovrum! Du laddar den via USB och den är tillverkad av medicinskt silikon som är snäll mot din hud.

Skicka iväg din pojkvän för att dricka öl med kompisarna, lås dörren och tänd lite ljus. Skapa en stund för dig själv och låt dig uppleva njutning som du aldrig upplevt den förut med din nya Magic Wand!